• βιομηχανία εμφιάλωσης χημικών φασόν

βιομηχανία εμφιάλωσης χημικών φασόν

Είμαστε οι ειδικοί στα αρώματα χώρου spray. Μπορούμε να κατασκευάσουμε για λογαριασμό σας αρώματα για συσκευές αυτόματου ψεκασμού, με τη δική σας ετικέτα (φασόν). Πατήστε το button αριστερά για περισσότερες πληροφορίες

Τι κάνουμε

Είμαστε μια πρότυπη βιομηχανία κατασκευής, κυρίως χημικών προϊόντων, με κύρια στόχευση, το χώρο του αυτοκινήτου, της οικίας και της βιομηχανίας. Παράγουμε αρώματα, καθαριστικά, γυαλιστικά, γράσα, αντισκωριακά, απορρυπαντικά, κεριά και άλλα είδη αδιαβροχοποίησης, καθώς επίσης και καλλυντικά είδη όπως λακ, κρέμες χεριών προσώπου και σώματος, βαφές και πολλά άλλα. Επίσης συσκευάζουμε σε μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες φιάλες, αλλά και σε συσκευασίες wapo ή spray, με χρήση προωθητικών αερίων. Δημιουργούμε τα δικά μας brands, αλλά εκτελούμε και παραγγελίες πελατών, (φασόν), για ολόκληρη την κατασκευή, (προϊόν, φιάλη, μακέτα, εμφιάλωση, συσκευασία), ή για μεμονωμένες εργασίες πχ μόνο εμφιάλωση.

Πως το κάνουμε

Για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, αλλά και για να είναι το προϊόν μας ελκυστικό ασφαλές και καινοτόμο, έχουμε αναπτύξει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ελέγχου. Αυτή περιλαμβάνει συνεχή παρατήρηση του παραγόμενου προϊόντος και της συσκευασίας, έρευνα της αγοράς που αφορά θέματα νέων αναγκών και νέων τεχνολογιών, τις οποίες και συνεχώς ενσωματώνουμε σε ό,τι παράγουμε ή συσκευάζουμε. Οι οικολογικές και υπό αλλεργικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και το μοντέρνο desighn, εξασφαλίζουν όλα όσα χρειάζεται μια εταιρεία για να προωθήσει την επιλογή της με βεβαιότητα πως θα βρει στην αγορά τη θέση που της αξίζει.

Τι προσδοκούμε

Οι στόχοι και οι προσδοκίες μας, είναι πολλές. Όμως είναι και ιεραρχημένες. Πολλά πράγματα κάνουμε και πολλά θέλουμε να βελτιώσουμε. Εκείνο που έχουμε θέσει σαν πρώτη προτεραιότητα, είναι η δυνατότητα να μπορούμε, γρήγορα εύκολα και κυρίως φθηνά, να μπορούμε να δίνουμε λύσεις, σε οποιονδήποτε πελάτη, όποιο προϊόν και αν μας ζητήσει να κατασκευάσουμε, για λογαριασμό του. Για το λόγο αυτό, έχουμε ήδη οργανώσει και συνεχώς αναπτύσσουμε τα δημιουργικά μας τμήματα. Διαθέτουμε πλήρες χημείο, για ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων, αλλά και για τον ποιοτικό έλεγχο. Έτσι διαθέτουμε και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επίσης το δημιουργικό μας τμήμα, με σχεδιαστές και designers, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φροντίζουν για την άψογη εμφάνιση, σε ό,τι κατασκευάζουμε.

97

Ευχαριστημένοι πελάτες χονδρικής

120

Νέα προϊόντα

250

Πρωτότυπες μακέτες

82

Ολοκληρωμένα Projects

βιομηχανία εμφιάλωσης χημικών φασόν

Εγκαταστάσεις

Έχουμε καταφέρει και λειτουργούμε με τα υψηλότερα standars, όπως αυτά ορίζονται από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε, λειτουργώντας με όλους τους κανόνες ασφαλείας και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Το περιβαλλοντικό αποτύπωμά μας, είναι σχεδόν μηδενικό και έτσι θα είναι πάντα. Διατήρηση της καθαρότητας, ανεξαρτήτως κόστους!!!

Παραγωγή προϊόντων

Όλη μας η προσπάθεια, εστιάζεται στην παραγωγή οικολογικού, υπό αλλεργικού και αβλαβούς προϊόντος. Θεωρούμε πως στην εποχή που ζούμε, όπου υπάρχουν πλέον διαθέσιμες οι τεχνολογίες, είναι υποχρέωση μας να προστατεύουμε και το περιβάλλον αλλά και τον ίδιο τον καταναλωτή που μας εμπιστεύεται, με την επιλογή του.

Home
Επικοινωνία

βιομηχανία εμφιάλωσης χημικών φασόν

βιομηχανία εμφιάλωσης χημικών φασόν

βιομηχανία εμφιάλωσης χημικών φασόν